Doiniţa Oancea a rupt tăcerea despre relaţia cu Augustin Viziru! Vedeta a recunoscut tot:”E de lungă durată…“

De-a lungul timpului au existat speculaţii că Doiniţa Oancea şi Augustin Viziru ar fi avut o relaţie de dragoste, însă nici unul dintre ei nu a recunscut acest lucru. Vedeta a recunoscut că se înţelege foarte bine cu actorul şi că au o prietenie de lungă durată, care nu se poate destrăma foarte uşor.

”Am colaborat pentru un nou proiect. Eu fac bine, el face bine. Avem o prietenie de lungă durată care nu se poate destrăma cu prea multă uşurinţă.”, a spus Doiniţa Oancea. Când a fost întrebată ce caută la un bărbat, Doiniţa a făcut o listă cu numeroase calităţi pe care şi le doreşte de la bărbatul din viaţa ei. ” Trebuie să aibă o inteligenţă emoţională, să fie deştept, să aibă simţul umorului şi să ne înţelegem, să fim pe aceaşi linie din punct de vedere al comunicării.”, a mai declarat bruneta.

”Nu-mi place sa te impart cu nimeni, te cert cand nu esti cuminte, ma pisicesc pe langa tine cand vreau sa spun ceva si nu stiu cum.. nu-ti dau dreptate daca n-ai si deseori ma supar pe tine cand faci cate o tampenie! Dar tu stii cel mai bine ca sunt mereu prezenta daca ai nevoie de mine… cu „toate multiplele personalitati”! 4ever! La multi ani „my husband”! Sper sa mai facem poze d-astea dragu’ si peste 15-2o de ani.. ”, este mesajul transmis public de Doiniţa Oancea lui Augustin Viziru cu ocazia zilei lui de naştere.

CITEȘTE ȘI: Daniela Crudu s-a dat în fapt! Cât a primit cel mai mult pentru o partidă de amor

Daniela Crudu s-a văzut nevoită să spună lucrurilor pe nume. Asistenta TV a dezvăluit cât a primit cel mai mult pentru o partidă de amor.
Daniela Crudu a participat în cadrul ediţiei de miercuri seara a emisiunii ”XtraNightShow” la rubrica ”Taci şi înghite”. Bruneta a fost întrebată care a fost cel mai luxos cadou care i s-a propus pentru o partidă amoroasă.

În stilul caracteristic, Cruduţa a răspuns râzând cu gura până la urechi şi făcând haz de subiect: ”Bonuri de masă. Maşină, casă, diamante… D-astea! Dacă spun acum, ar trebui să umble la contul ala al meu, dacă-l mai are”.

Daniela Crudu a renunţat la TV

Daniela Crudu a renunţat la TV pentru a se bucura de viaţă. Fosta asistentă TV nu pierde timpul şi de când e ”liberă de contract” se distrează pe rupte şi schimbă iubiţii mai ceva ca pe şosete.

După ce astă-vară s-a iubit cu Radu Maricuţa, fiul celui mai bogat primar din România, toamna a prins-o într-un schimb de parteneri. L-a lăsat pe Maricuţa pentru prietenul lui cel mai bun, Răzvan de la Giurgiu, însă se pare că nici idila cu acesta nu a durat prea mult.

(Visited 394 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns