A parcat ilegal, iar polițistul a vrut să-i dea o amendă usturatoare, dar biletul pe care șoferul îl lăsase în parbriz, l-a făcut să-i dea doar un avertisment. Uite ce scria pe bilet:

Un șofer din Winsconsin, SUA, a reușit să scape de o amendă usturătoare pentru că a parcat ilegal, datorită bilețelului pe care l-a lăsat în parbriz.

Bărbatul a anticipat că ar putea fi sancționat din cauză că și-a lăsat mașina la voia întâmplării, așa că a lăsat un mesaj scris pentru polițistul care ar fi urmat să îl amendeze. Iar metoda lui se pare că a dat roade.

Un agent a observat mașina parcată neregulamentar, așa că se pregătea să îi scrie o amendă șoferului, pe care voia să i-o lase acestuia la ștergătoare. Numai că polițistul a văzut biletul și a renunțat la sancțiune. Uite ce scria pe bilet: „Vă rog, aveți milă de mine. Am mers pe jos acasă. Am ales siguranța”, a scris șoferul.

Polițiștul și-a dat seama că omul a băut cu o seară înainte și a ales să își lase mașina acolo pentru a evita să conducă autoturismul sub influența băuturilor alcoolice. Așa că și agentul i-a scris un bilețel pe care a scris: „Am avut milă de tine, te-ai ales numai cu un avertisment”.\

(Visited 806 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns