Despre femeile care spionează telefonul soţului

Unei femei i s-a ivit ocazia să verifice telefonul soţului său.

În lista de contacte, ea a găsit trei numere care i-au trezit suspiciuni, înregistrate ca „cea mai blândă atingere”, „lacrimi drăguţe” şi „stăpâna visurilor mele”.

Femeia deodată s-a întristat, după care s-a înfuriat foarte tare şi s-a apucat să apeleze pe rând aceste numere, pentru a afla cine sunt persoanele înregistrate cu aceste nume suspecte.

S-a dovedit că numărul „cea mai blândă atingere” îi aparţinea mamei soţului său, în spatele numărului „lacrimi drăguţe” – era sora sa.

Dar când a apelat persoana înregistrată ca „stăpâna visurilor mele”, a auzit cum îi sună propriul telefon.

Femeia a izbucnit în plâns din cauza remuşcărilor sale, pentru că nu a avut încredere în soţul său şi a admis tot felul de gânduri urâte în privinţa lui.

Ca să-şi repare greşeala femeia a mers la bancă, şi-a retras toţi banii din cont şi i-a oferit soţului său.

Când a povestit despre această întâmplare mamei soţului său, femeia emoţionată s-a dus să-i cumpere fiului său un ceas de aur.

Când sora lui a aflat despre cele întâmplate, i-a dăruit fratelui o motocicletă foarte scumpă, pe care şi-o dorea demult.

Bărbatul a fost foarte emoţionat de această atitudine a femeilor din viaţa lui şi chiar a lăcrimat puţin…

Mai târziu el a adunat toate darurile, a plecat de la soţie şi s-a căsătorit cu cea care în telefonul său era înregistrată ca „Alex – electrician”…

(Visited 366 times, 1 visits today)