Decizia soţiei spulberă speranţele bărbatului

Un bărbat se trezeşte într-un pat de spital, bandajat din cap până-n picioare.

Doctorul intră în rezervă şi-i spune:

– Văd că ţi-ai recăpătat cunoştinţa. Acum probabil că nu îţi mai aminteşti, dar ai fost implicat într-un accident rutier urât. O să te faci bine, o să poţi să mergi din nou, însă ceva s-a întâmplat. Nu ştiu cum să-ţi spun asta, dar adevărul este că penisul tău a fost tăiat în timpul accidentului şi nu am reuşit să îl găsim.

Bărbatul geme şi se uită îngrozit la doctor, care a continuat:

– Dar nu-ţi face griji, o să primeşti 18.000 euro ca şi compensaţie şi dispunem de tehnologie necesară pentru a-ţi reconstrui penisul. O să primeşti unul nou care o să meargă la fel de bine ca cel vechi, dacă nu mai bine. Doar că uite cum stau lucrurile, treaba asta nu e ieftină. Costă 1.000 euro pe centimetru.

Bărbatul parcă se mai adună un pic, înveselit de veste.

– Deci, continuă doctorul, trebuie să decizi câţi centimetru vrei, dar e bine să discuţi lucrul ăsta şi cu nevastă-ta. Ca să înţelegi, dacă aveai înainte un penis mai mic de mărime, şi acum vii acasă cu unul mai mare, s-ar putea să nu-i convină, că era învăţată cu altceva. Dar dacă aveai înainte mai mare şi acum decizi să investeşti doar în câţiva cm, s-ar putea să fie dezamăgită, că nu o mai satisfaci. Aşa că e important să o incluzi şi pe ea în discuţie când vine vorba de decizia asta.

Bărbatul e de acord să stea de vorbă cu soţia.

Doctorul revine a doua zi să vadă ce a decis bărbatul:

– Deci, spune-mi, cât să fie? Ai vorbit cu nevastă-ta?

– Am vorbit, răspunde bărbatul.

– Şi te-a ajutat să iei o decizie?

– M-a ajutat.

– Şi care e?

– Ne luăm o bucătărie nouă.

(Visited 298 times, 1 visits today)