Și-a uimit soțul când i-a adus un milion de dolari și i-a dat lui: ,,Sunt ai tăi, de fapt”. Când i-a zis cum a făcut rost de ei, bărbatul a început să se dea cu capul de perete: ,,Dacă știam ce faci ți-aș fi dat…” Cum făcuse rost de bani femeia

Un tânăr cuplu foarte îndrăgostit și proaspăt căsătorit era în noaptea nunții, iar mireasa i-a cerut soțului 20 de dolari pentru prima lor noapte drept soț și soție. Bărbatul, nerăbdător și fără să se gândească prea mult, i-a dat.

Dar același scenariu s-a repetat de fiecare dată când au avut relații intime, timp de 30 de ani. Bărbatul credea că acesta era un mod drăguț prin care femeia reușea să își cumpere lucruri frumoase, haine, bijuterii, așa că se obișnuise.

Totuși, ajungând acasă într-o zi, și-a găsit soțul beat, iar în următoarele minute acesta i-a zis că sunt ruinați din cauza nepriceperii conducerii firmei unde bărbatul lucra, firmă care era aproape de faliment și care era pe jumătate a lui.

Soția a rămas calmă și i-a dat un bilanț de la bancă, acolo acesta a văzut că timp de 30 de ani depusese o sumă de aproape un milion de dolari. Arătând dincolo de parcare către banca locală, i-a dat și certificate de la bursă în valoare de 2 milioane de dolari, informându-l că el era cel mai mare deținător de acțiuni din bancă.

Apoi i-a zis că timp de 30 de ani i-a cerut bani când aveau relații, iar rezultatul era această investiție.

Bărbatul părea înmărmurit. Femeia a fost șocată când l-a văzut începând să se dea cu capul de un perete. L-a întrebat: ,,Ce s-a întâmplat? E o veste bună!”

Omul a răspuns: ,,Dacă știam ce faci, te-aș fi pus pe tine să te ocupi de toate afacerile mele.”

(Visited 2.135 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns