A băgat o roșie la congelator, după care a lăsat-o la dezghețat pe masă. Ce s-a întâmplat îți întrece toate așteptările! Cu siguranță nu știai că este posibil așa ceva!

Experimentul de mai jos este extrem de usor de realizat si poate fi facut de oricine in propria casa.

Tot ce trebuie sa faci este sa iei o rosie in stare buna si sa o bagi la congelator. Las-o acolo cateva ore, pana cand ingheata complet, dupa care scoate-o pe o masa si fii martor la ceea ce urmeaza sa se intample.

Pe masura ce se dezgheata vei observa ca rosia nu isi pastreaza consistenta si, la sfarsit, nu va arata atat de bine. Motivul? Prin inghet volumul apei creste.

Rosia este o leguma suculenta astfel ca, atunci cand volumul ei interior va creste, structura pulpei nu va rezista si se va rupe.

Iata imaginile:

j58

j59

j60

(Visited 1.624 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns