A recunoscut! Cum a dat kilogramele jos, de fapt, Chef Scărlătescu! A spus totul despre dieta minune! Slăbeşte pe zi ce trece! Imaginile nu mai au nevoie de cuvinte!

Una dintre cele mai spectaculoase transformări din showbizul românesc este, în mod cert, cea a lui Cătălin Scărlătescu. Celebrul chef a apărut în fața admiratoarelor cu un look total schimbat, asta pentru că surplusul de kilograme a fost îndepărtat aproape în totalitate.

Vedeta a mărturisit că noul Cătălin a avut nevoie de un regim alimentar strict, iar unul dintre secretele slăbirii a fost acela că a renunțat la pâine.
„Am slăbit pentru că nu am mâncat pâine. Preferăm un sendviş cu mezeluri, am uitat să mai gătim. Eu am slăbit şi vă recomand să vă uitaţi bine pe ce daţi banii. Nu vă zgârciţi cu stomacul vostru! Investiţia cea mai mare este ce băgaţi în voi”, spunea celebrul chef într-una dintre intervențiile sale televizate.

Cu 30 de kilograme mai puțin, Scărlătescu arată din ce în ce mai bine, iar grupul admiratoarelor se mărește în fiecare zi.

Sursă: a1.ro

(Visited 401 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns