5 lucruri SURPRINZĂTOARE pe care bărbații le iubesc atunci la tine când FACEȚI AMOR. Puține femei ar ACCEPTA să facă ce scrie la punctul 3!

Nu sunt multe lucruri despre sex care să te surprindă, mai ales când este vorba despre ce la place bărbaților. Problema e că femeile nu iau în calcul aceste 5 lucruri care le plac bărbaților și care ar transforma partidele lor de amor în unele mult mai pasionale. Iată care sunt! Puține femei ACCEPTĂ ce scrie la punctul 3!

1. Poziția misionarului. Bărbaților le place să își sărute femeia pe gât în timp ce au orgasm și se simt foarte bine atunci când practică această poziție sexuală.

2. Femeia deasupra. Este cunoscut faptul că lor le place această poziție, dar știți de ce? Bărbaților le place la nebunie să admire femeia în timp ce aceasta experimentează plăcerea.

3. Stimularea manuală. Puține femei fac acest lucru de față cu partenerii lor, dar ei iubesc asta! Încearcă și tu și să îl surprinzi cu un astfel de gest și vei avea parte de cea mai pasională partidă de amor.

4. Să facă oral. Da, bărbaților chiar le place să facă acest lucru, așa că dacă ești atentă la igiena ta intimă te poți bucura frecvent de o astfel de tratație.

5. Sex din picioare. Femeile sunt, poate, puțin leneșe în dormitor și lasă la o parte factorul wow. Dar imaginează-ți doar o partidă de amor din picioare, în care el să te țină cu brațele sale puternice. Ei bine, trimite-l la sală înainte!

(Visited 323 times, 1 visits today)