Slăbește fără chinuri și fără să mănânci doar salate

Cu siguranță peste 85% din oameni vor să slăbească fără să renunțe la multe ,,bunătăți”! Surpriză! Pare greu de crezut, dar, ca să slabești, nu trebuie să renunți la toate bunătățile. Singura condiție este ca una dintre cele trei mese zilnice să fie o mancare din verdețuri de primavară.

Cum trebuie să procedezi:

Timp de o săptămână, combină mesele obișnuite cu una sau două din mâncărurile cu verdețuri de primăvară. În altă zi, mănâncă doar seara o salată de frunze de salată verde, păpădie și leurdă, iar în restul zilei poți consuma mâncărurile tale preferate. Totul este ca numărul de calorii consumate într-o zi să nu depășească 1.600 pentru femei și 2.400 pentru barbați.
După șapte zile, vei slăbi aproximativ 3 kilograme. Ai voie să repeți dieta fara oprire, iar kilogramele vor dispărea miraculos.
Dimineața poți combina salata verde, unt, câteva frunze de păpădie și puțina leurdă, pentru aroma sa asemănătoare cu usturoiul. Adaugă puțin ulei de măsline și obții o salată cu puternice proprietăți de detoxifiere, eficiență în curele de slăbire și cu foarte puține calorii.
La prânz prepară o mâncărică din urzici, leurdă și unt, această mâncare stimulează procesele de detoxifiere a organismului și este benefică în special pentru persoanele care consumă în mod constant multe proteine de origine animală și multe grăsimi.
Dacă vrei să slăbești, nu trebuie să te prindă ora 19:00 seara mâncând. Ultima masă ar fi bine sa o iei în jurul orei 18.30 seara. Pentru o cina ușoară, îți propunem o ciorbă de lobodă. O poți prepara din câteva legaturi de lobodă, puțină ceapa verde, puțin pătrunjel și leuștean, o ceșcuță de orez și borș. Loboda combate anemia și îți redă tonusul datorită conținutului său bogat în fier.
(Visited 23 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns